Grabbelavonden

Wat houdt een grabbelavond in? 
De grabbelavonden hebben een recreatief karakter. Er wordt bij aanvang een speelschema gemaakt voor de aanwezige spelers (minimaal acht). Tijdens vier speelronden worden er verschillende dubbelpartijen gespeeld waarbij de spelers van partner en tegenstanders wisselen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden van de vereniging te tennissen. Aan het einde van de avond worden de punten opgeteld en is er een winnaar. 

Wanneer zijn er grabbelavonden en wie kan er meedoen?
Het gehele jaar door is er iedere donderdagavond een grabbelavond (met uitzondering van bepaalde periodes, bijvoorbeeld tijdens toernooien of competities). Deze grabbelavonden zijn voor alle seniorleden, jeugdleden van 16 en 17 jaar en jeugdleden die door het bestuur zijn aangewezen. Degene die deze avond voor een kantinedienst is ingepland, kan niet meedoen op deze grabbelavond. De grabbelavonden starten om 19:25 uur en duren tot ca. 22:30 uur. 

Hoe meld ik me aan?
Voor elke grabbelavond kan je je aanmelden door je spelerspasje uiterlijk 19:25 uur in te leveren bij de organisator. Om 19:25 uur wordt het speelschema gemaakt en is aanmelden na die tijd niet meer mogelijk. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966