Ledenpas

 •  Als je lid wordt van onze TVElspeet, word je ook meteen lid van de KNLTB en maak je deel uit van een groot netwerk. Je betaalt contributie en ontvangt een ledenpas en bondsnummer. De ledenpas geeft je "toegang" tot de volgende mogelijkheden:·     
 • Toegang tot de KNLTB Clubapp voor nieuws, info en het reserveren van de banen. ·     
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan officiële KNLTB-competities en toernooien. ·     
 • Via MijnKNLTB wedstrijdresultaten bekijken.·     
 • Een collectieve ongevallenverzekering. ·     
 • Korting op partner programma's en op de door KNLTB georganiseerde evenementen.

  Leden die nog geen ledenpasje van de KNLTB hebben ontvangen, krijgen een voorlopig pasje van de vereniging. Wel moet deze worden voorzien van een pasfoto. Tevens is het een soort legitimatiebewijs zodat we weten dat er leden van de tennisvereniging spelen op de tennisbaan.

  Indien uw pasje verloren of zoek raakt, dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de secretaris waar u tegen betaling van € 7,50 een nieuw pasje kunt aanvragen. Let wel: zonder pasje bent u niet gerechtigd te spelen.
  De KNLTB Ledenpas is ook digitaal beschikbaar in de ClubApp. Handig! Want zo heb je jouw persoonlijke pas nu altijd direct bij de hand. De digitale ledenpas is zichtbaar in de ClubApp van KNLTB.Club en kan je gebruiken om je te identificeren bij competities en toernooien. Het gebruik van de digitale ledenpas voor overige toepassingen zoals afhangen, betalen en toegangscontrole wordt in een later stadium mogelijk.

  Waar vind ik mijn digitale ledenpas?
  De digitale ledenpas is beschikbaar in de ClubApp van KNLTB.Club (versie 2.3.7). Zorg ervoor dat je de meest recente update hebt gedownload, zodat de KNLTB Ledenpas zichtbaar wordt in jouw persoonlijke account. Je vindt de digitale ledenpas in de KNLTB ClubApp onder het tabblad ‘Meer’ onderaan in de ClubApp.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966