Vereniging

TV Elspeet is een recreatieve tennisvereniging waar we op een gezellige en sportieve manier bezig zijn met tennis.

We ondersteunen iedereen om het beste uit zichzelf te halen qua tennis. Onze vereniging is toegankelijk voor elke type speler. De club besteedt aandacht aan de competitiespeler, recreatieve tennisser en aan de jeugd. Het hele jaar door organiseren we evenementen voor jong en oud.

Onze vereniging is gelegen op sportpark de Heide in het mooie buitengebied van Elspeet. Het tennispark is eigendom van de vereniging. We draaien volledig op de inzet en het enthousiasme van onze leden. We verwachten dat elk senior lid een steentje bijdraagt. Elke senior lid draait een aantal kantinediensten (of schoonmaakdiensten) per jaar.

FACILITEITEN

De vereniging beschikt over drie verlichte Smashcourt banen en een mooie sportkantine met kleed- en doucheruimten. Op de Smashcourt banen kan het hele jaar getennist worden, behalve bij vorst en sneeuw.

Het park en de kantine is op zondag gesloten.

SMASHCOURT

Smashcourt speelt comfortabel. De toplaag biedt stabiliteit en goed grip bij het afzetten. Het balgedrag, de stuit en snelheid van de bal, maken deze ondergrond bij veel tennissers populair. Smashcourt combineert de positieve eigenschappen van gravel en kunstgras in 1 ondergrond.

Adresgegevens:

Tennisvereniging TV Elspeet

Uddelerweg 98

8075 CK  Elspeet

Clubhuis: 0577 49 11 51 (alleen bereikbaar als het clubhuis geopend is) 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966