Regels en gebruiken op ons park en in de kantine

Roken

Roken en sporten passen niet bij elkaar. Daarom hebben wij een zo goed als rookvrij tennispark. Wij geven graag het goede voorbeeld en hopen hiermee de jeugd te beschermen tegen de verleiding van het roken. Echter een iedereen is welkom, dus ook rokers. Wij vragen hen om niet te roken in de kantine , op het terras en naast de tennisbanen.  Er is een plek aangewezen om te roken.  Je herkent de rokers plek aan de aanwezige asbak.

Sleutel en verlichting

Ieder lid kan een sleutel krijgen door contact op te nemen met Harry de Weerd. De borgkosten voor een sleutel is € 7,50. Bij inlevering van de sleutel krijgt u de  borgkosten terug. De sleutel past op het slot van het toegangshek, de hekken van de banen, het kastje van de verlichting en van het buitentoilet. De sleutel van de kantine kan worden opgehaald bij Henk van der Horst. U kunt hier meer over lezen onder het kopje kantinedienst.  Indien u gebruik wilt maken van de verlichting, dan kunt u de groene knop indrukken in het kastje naast de buitentoilet.  Vergeet niet het licht weer uit te doen als er niemand meer op de baan is.  

Kantinediensten of schoonmaakdiensten

De kantine van TVElspeet is 6 dagen per week open. Mede door de kantine-inkomsten hebben wij een mooie kantine, nieuwe banen en kan de prijs van het lidmaatschap laag blijven.  Het bestuur wil graag dat ieder lid kantinedienst draait, daar zijn veel vrijwilligers voor nodig.  Het voordeel van meerdere kantinediensten doen, is niet alleen de lagere contributie, maar je kunt zo snel je clubgenoten leren kennen. Horeca ervaring is absoluut niet vereist. Alle voorkomende werkzaamheden zijn vrij eenvoudig. Als je voor de eerste keer een kantine dienst draait dan is er iemand om je die avond te begeleiden. Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op met iemand van de kantine-commissie. Meer informatie over deze commissie zie je onder het kopje “bestuur en commissies”. De kantine-roosters worden ruim van te voren gemaakt en per mail naar de leden gestuurd. Ook komen ze op de website te staan. Het kan dus voorkomen dat geblesseerden of zieken ook zijn ingedeeld. Bij problemen probeer dan eerst onderling te ruilen. En wijzig dit ook op de lijst die in de kantine ligt, achter de bar in de blauwe map. Voor vragen over de  indeling, de kantine of over de kantinedienst kun je contact opnemen met Harry de Weer zijn e-mailadres is: [email protected]. Mocht je voorkeur hebben voor bepaalde dagen of kan je op bepaalde dagen echt geen kantinedienst draaien stuur dan een mail naar [email protected]. 
 Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven voor de schoonmaakdienst in plaats van een kantinedienst.  Van de schoonmaakdienst wordt verwacht dat elke maandag het clubgebouw onder handen wordt genomen. De indeling en inroostering wordt gedaan door Arieta de Weerd. Deze schoonmaak wordt in een team van 2 personen uitgevoerd. Je werkt met een vaste partner. Elk team krijgt naast de gebruikelijk schoonmaak van de douches, keuken, toiletten en vloeren een extra taak. Dit wordt per team aangegeven in de indeling van het rooster. Gemiddeld ben je 6x per jaar aan de beurt als je voor de schoonmaakdienst kiest. Opgeven hiervoor kan via het e-mailadres [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966