Super prestige

 Ieder jaar is er weer een Super-Prestige klassement. In de periode vanaf het openingstoernooi tot en met het afsluitingstoernooi kan men door mee te doen aan grabbelavonden en onderlinge recreatieve toernooien punten verdienen voor het Super-Prestige klassement. Opzet hiervan is dat niet per toernooi een prijsje wordt uitgereikt, maar er over het hele seizoen een klassement wordt opgemaakt. Zo zijn er voor trouwe deelnemers aan de toernooien en grabbelavonden leuke prijzen te verdienen. Winnaar wordt degene die heel actief heeft deelgenomen en daarbij goede resultaten heeft behaald. Het prijzenpakket zal uit waardebonnen bestaan. Voor de winnaar van het Super-Prestige klassement is er als extra prijs een wisselbokaal. ???? Bestaat dat nog???

De volgende puntenverdeling per tennisactiviteit wordt gehanteerd: 

  • Men kan evenveel punten verdienen als er deelnemers aan het betreffende evenement zijn. 
Doen er 14 personen mee, dan zijn er 14 punten te verdienen voor de winnaar; doen er 23 personen mee, dan er zijn er 23 punten te verdienen voor de winnaar. De overige deelnemers krijgen afhankelijk van hun klassering telkens één punt minder.
  • Een dagtoernooi wordt dubbel gehonoreerd.
  •  De clubkampioenschappen tellen niet mee, omdat deze al per speelsterkte en categorie met 
één of meerdere prijzen gehonoreerd worden. 
????/ 
Is dat zo·
  • Wordt er gedubbeld in een vast koppel dan krijgen beide spelers/speelsters het aantal punten dat er te verdienen valt.
  • Het klassement is voor alle LEDEN; zowel mannelijk, vrouwelijk, senioren als aangewezen junioren.
  • Het klassement wordt bijgehouden door de toernooicommissie. Opmerkingen en/of fouten kunnen daar worden gemeld.
  • Worden er op een "recreatief" dagtoernooi 2 disciplines gespeeld dan krijgen de winnaars van elke discipline de behaalde punten.
  • Leden komen pas in het eindklassement voor als ze minimaal vijf keer hebben deelgenomen aan een tennisactiviteit die punten voor het klassement oplevert. 


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966