Seniorleden

 Leden van TV Elspeet kunnen het hele jaar van maandag tot en met zaterdag gebruikmaken van de drie Smashcourtbanen en kunnen deelnemen aan de activiteiten die binnen de vereniging georganiseerd worden. Op deze pagina worden de verschillende lidmaatschappen toegelicht. Wilt u lid worden of meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Seniorleden kunnen kiezen uit het lidmaatschap jaarlid, zomerlid, winterlid of steunend lid. Ieder seniorlid (behalve steunende leden en ereleden) draait een aantal kantinediensten, dit is afhankelijk van het aantal leden. In principe draait ieder seniorlid evenveel kantinediensten. Ook ken men kiezen om de schoonmaakdiensten te draaien. Voor meer informatie hierover zie het kopje “kantinediensten” onder het onderwerp vereniging.

Jaarleden kunnen het hele jaar gebruik maken van de tennisbanen. Het lidmaatschap voor jaarleden geldt van 1 januari tot en met 31 december van het daaropvolgende jaar waarin men lid is geworden. Opzegging van het jaar lidmaatschap dient voor 1 december worden doorgegeven. Ook is er de mogelijkheid voor (niet) leden om een zomer- of  winterlidmaatschap af te sluiten.

Het zomerlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 november. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april. Zonder opzegging van de zomer- of winterlidmaatschap lopen deze door, zodat men ook het daarop volgende jaar zomer- of winterlid blijft. Opzegging is dus noodzakelijk. Ook voor deze opzeggingen en/of wijzigingen kunt u een mail sturen naar [email protected].     

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966