Informatie voor (nieuwe) leden op een rijtje

 Hier staat alle informatie op een rijtje. Uitgebreide informatie over deze  onderwerpen kan je ook elders de website vinden. 

Informatie en nieuws
Je heb na je digitale inschrijving op onze website een welkomstmail met inlog van de KNLTB club app gekregen.Je kunt op onze website  https://www.tvelspeet.nl/en de KNLTB club app veel verenigingsinformatie, onze agenda en het laatste nieuws vinden. Ook houden we je op de hoogte door een maandelijkse agenda naar je te mailen. TV Elspeet kun je ook op  Facebook en Instagram vinden met nieuws en foto’s.

Tennisbaan reserveren en duur speeltijd
De KNLTB ClubApp op je mobiel is de handigste manier om online een baan te reserveren. Ook via de website is reseveren mogelijk. Als je gaat dubbelen, kun je maximaal voor anderhalf uur een baan reserveren. Als je gaat enkelen is dit maximaal één uur. 

Toegang tot het park
Je kunt een sleutel van het tennispark aanschaffen bij Harry de Weerd (kosten: € 7,50). Deze sleutel kunt u altijd bij u houden en gebruiken wanneer nodig. Bij inlevering van deze sleutel ontvangt u de € 7,50 weer terug. Bovenstaande sleutel past zowel op het slot van het hek, de tennisbanen, het ‘licht/afhang’-kastje als op het slot van het buitentoilet. Zie voor meer informatie het onderwerp "Toegang tot het park en kantine".

Neem tennisles
Niets is leuker dan dat je steeds beter leert tennissen. Hoe meer je kunt hoe leuker het spelletje wordt. Informeer naar de mogelijkheden bij onze tennisleraar Esther Logtenberg ([email protected]) of whatsapp (0619995629)

Hoe vind ik een tennismaatje?
Ben je in de gelegenheid om overdag te tennissen en vind je het leuk om te dubbelen? Neem dan contact op met Peggy Bleeker haar e-mailadres is [email protected]. Zij is coördinator van afspreken.nl en kan je toevoegen op deze site om online af te spreken voor een vriendschappelijk potje tennissen.

Grabbelavond
Bijna elke donderdagavond hebben we een grabbelavond, klik op de link voor alle info https://www.tvelspeet.nl/grabbelavonden 

Introducé meenemen
We nodigen jou als (nieuw) lid vooral ook uit om een introducé mee te nemen. Je hebt voor een introducé geen aparte pas nodig. Je betaalt aan de aanwezige  kantinedienst een bijdrage van € 5.00 per keer. Mocht er geen kantinedienst zijn, dan kan je het de eerstvolgende keer, als er wel iemand aanwezig is alsnog betalen. 

KNLTB Competitie spelen
Een leuke manier om vaker te spelen is om mee te doen aan de voorjaars– en/of najaarscompetitie waarbij op de donderdag, vrijdagavond of zaterdag gespeeld wordt. Daarnaast zijn er  nieuwe competitievormen zoals de 8&9-competitievoor beginnende tennissers en de zomeravond-competitiewaarbij op zeven woensdagavonden in mei en juni gespeeld wordt. Mocht je geen team van (minimaal) 5 personen bij elkaar hebben dan kun je je interesse doorgeven aan Henri of Gerrit (de competitiecoördinatoren). Zij kunnen je als invaller doorgeven aan andere teams of je in contact brengen met andere leden die een team willen vormen.

KNLTB-lidmaatschap voordelen
Ben je jaarlid dan ben je ook automatisch lid van de KNLTB en kun je bijvoorbeeld meedoen aan een van de vele open toernooien in de regio en gebruik maken van de voordelen en kortingen (zie ledenvoordeel KNLTB).

 • Kantinedienst
  Wanneer je lid wordt van TV Elspeet, betekent dit automatisch dat je een aantal kantinediensten per jaar ingepland wordt. Je krijgt 2 maanden vooruit een rooster op je mail. Je eerste kantinedienst word je ingewerkt door een lid van de kantinedienst. Je kunt je ook opgeven voor schoonmaken van baan 3 in plaats van  kantinediensten. Neem voor meer informatie contact op met Arieta de Weerd ([email protected]). Voor meer informatie lees ook de kantinereglementen 

  Vrijwilligerswerk: De vereniging, dat ben je samen
  Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter elke vereniging. Zonder vrijwilligers maken we meer kosten om activiteiten te organiseren, het park te onderhouden en de bar/ keuken open te houden. Tennissen bij TV Elspeet moet voor al onze leden leuk en betaalbaar blijven! 

  Vele handen maken licht werk 
  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken / functies:
 • (Meehelpen met) organiseren van toernooien;
 • Leden voor de commissies;
 • Meer handige handen voor de parkcommissie;
 • Helpende handen voor (grote) schoonmaakploeg;
 • het schrijven van stukjes voor social media en/of de website;
 • Foto’s maken bij activiteiten;
 • Vrijwilligers voor de keuken- en/of barploeg tijdens Elspeet Open. 

  Kortom: genoeg mogelijkheden om een steentje bij te dragen!
  Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Stap over de drempel en neem contact op met een bestuurslid of mail naar [email protected]

  Tot slot!
  Je hebt misschien nog een vraag die hier niet staat. Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar [email protected] En verder willen we je nog meegeven:Ga vooral lekker en vaak tennissen! Voor als je nog niet zoveel speelmaatjes hebt, is competitie, tennisles of een van de grabbelavonden een aanrader. Kijk ook op de agenda op de site of de clubapp. Tot snel op de baan en veel plezier! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 577 491 151

Adres

Uddelerweg 98
8075 CK Elspeet

KVK-nummer

40094966